Random Pics of ENR and KLT 2010


Found some pics from the Energizer Night Marathon. Tapi banyak lagi gambar takde ni, or those missing were running too fast for the shutterbugs (no offence the ones in the pics hehehe, peace!)

(pics courtesy of Hon You)
belum malam lagi Kash!
hitam legam dah

Nizam ni sebeno nye laju... steady, steady...
first time marathoner... power! tengok muka... rilek je
Wan - lari sebenar Doc Julin, running happy

Found some pics from the Energizer Night Marathon. Tapi banyak lagi gambar takde ni, or those missing were running too fast for the shutterbugs (no offence the ones in the pics hehehe, peace!)

And some during the KL Towerthon 2010

budak power ni - Avatar ni pandai pakai baju ooo

the side of our Personal Trainer we don't get to see everyday, eh!

Comments

ziff71 said…
Nice shots! Sumer happy faces lah. Nampak joyful betul ler lari FM tu hehehe
Diket said…
Ziff, tu masa matahari masih memancar. Kalau ada gambar bila dah malam, dah serupa "jangan pandang belakang".
Sharif John said…
Nombor 578 sungguh bergaya
Julin Julai said…
aiyak! me and hub had a good laugh at my picture..macam cacat da..haha
amsyah said…
ziff - enjoy... masa azab tak sampai lagi nih hahaha

diket - betul betul betul

john - 578 pose istimewa tuh, mana nak dapat lagi

doc - hahaha, mana ada cacat, ok what... enjoy je :)
..::EnAikAY::.. said…
Budak berbaju merah tu.. selalu pakai baju merah.
Dia takde baju lain ke ah?
amsyah said…
budak baju merah tu, pakai baju keramat... dah jampi dah tu haah

eh jap, ke baju sponsor? hmm
ziff71 said…
hahaha...had a good laugh reading the comments LOL
gerbera said…
Bro..dah selim seh sekarang.Jeles2

Tapi gambar last tu mmg paling kelakar la.
amsyah said…
ziff - masin masing rest lepas marathon, takde keje... :)

gerb - o thank you thank you. and yg last sekali tu, tok guru kitorang... susah nak dpt gambar bloopers celebrity nih hhahaha
ian yusof said…
oohhh budak 578 tuh macam bagus jer ..... siap pakai bag tag-along lagi tuh utuk race yang tak tak sampai 25 minit.

Popular Posts