Which?

Menu for the weekend;

a) Night LSD at Palace of Justice, Putrajaya. Choose your distance from the 10k odd loop. Ultras will start around 9 p.m., others could start at midnight etc etc at your convenience (RV Palace of Justice)
b) alternatively, LSD Kiara - Bukit Aman - Kiara (approx. 30k) on Sunday, 09 May 2010 at 6.30 a.m. (RV Kiara Park carpark)
c) or, do Batu Dam trails on Sunday, 09 May 2010 at 7.00 a.m. (Batu Dam carpark). Sapa-sapa mau, could stop at Sri Siantan pool to do laps in the 50m 'ok-ok je' pool

I am torn. I have few days to decide which one to go.

What do you guys think?

Comments

Anonymous said…
Night lsd at PoJ. Could be the last one, coz after that everybody might be tapering. Bila lagi? hehehe.
IJAM said…
a dgn b tu menarik, ingatkan takde lg, sapa yg organize?
KOOKY KASH said…
I am doing a). I hope to run 65+ this time, 70 if I can.
For your info, there will be a Chicken Run (geli2 run) at 7.30am, organise by a friend of mine, the following Sunday morning, start from the mosque roundabout. Great to cool down those tired legs.

If you are doing 30+, come after midnight. Woooo…Better yet, timed it perfectly for it to end before subuh, then head to Batu Dam for your trail run. It will be one hell of an experience. :)

How's that for super racuning?
Yimster said…
Hardcore running this weekend! :)
Everything looks super yummy. Eenie meenie miney moe ...
Fong said…
Jom ler bt dam trail =) i nak join gak =) huhu.. tp i n hub jadi pnyapu =) this weekend ade N9 circuit rite =)
IJAM said…
yimster, putrajaya?
Diket said…
Sundown half starts at 9pm. I should consider option (a), at least one time simulation. Am looking at two and a half loops.
ziff71 said…
considering sundown, (a) seems the best option. Diket, mana boleh kau buat 2 1/2 loops, kurang2 kene 4 loops, baru sesuai dgn imej King Mambo hehehe
ian yusof said…
Jom buat A jer lah ...
amsyah said…
Haza - tulah, this wiken should peak. 36... tarik nafas

Ijam - ada je orang organise... Putrajaya by the Ultras, the Kiara is kitorang suka2 je

Kash - peh... racun parakuat nih... lepas Batu Dam, sambung swim pulak fuuuuuhhhh boleh m.c. camnih
definitely start at midnight, bawak roti telur, teh tarik etc :D

Yim - pejam mata, lambung syiling... you going for N9 circuit?

Fong - memang tak puas dulu lari kat sana... mmg kena revisit, tapi mebbe i tak join ah this wiken
..::EnAikAY::.. said…
Saya angkat bulu kening tanda setuju!
Err.. but i can't decide which one... ngade2.
amsyah said…
Your Highness - 2.5 loops? Are you freaking kidding? 2.5 loops PoJ - PICC - Double Trouble - PICC - PoJ ka? POMPOMPOM!

ziff - dia high tu beb, hidu bau kasut baru heheh

ian - buat berapa nih?
Julin Julai said…
i would do A because the rest cam ada banyak hills je..kehkeh
Diket said…
Teruk aku kena minggu ni. Berbilai-bilai. Silap2 kalau aku beli stokin pun kena lambung. Aiyo! Saper start kul 9?
tolldoll said…
wow macam best jer... nak try ikut jgk. For option a runners run at their own risk ker??
amsyah said…
Nik - kau angkat kening for Putrajaya, esok pagi kau angkat kaki lari Kiara - Bukit Aman ka?

Doc - A is a good mental training for loops or U-turn simulation - best for SCSM? Tapi kata ada bau-bauan? seram!

Diket - Sabar bai... keturunan Raja Bugis memang high profile sikit...
Kash start at 9 kot...
amsyah said…
Nadia - rasanya kat mana2 pun we all run at our own risks hahahah, and in Putrajaya, sadly, we run with our own imagination

Jom lah,
Che said…
join putrajaya lsd. 10km jadilah :P tp mcm best lagi lari yg esok paginya.. haha..

sape lagi LSD Putrajaya?
IJAM said…
orait, rasanya mcm turun saturday night ni kat Palace of Tak Justice tu....tengok le berapa round boleh buat, belasah je sampai koma.
Yimster said…
Ijam, still thinking ler. A bit more swaying to PoJ kot.

Syah, I think I will forgo the last of N9 circuit. Adoi, too many things going on back to back.
ian yusof said…
I think I wanna do 30km .... (kalau ada gang lah)
amsyah said…
ramai lambung Putrajaya nih, tok penghulu putrajaya pun ada (tapi takkan 10k je hehehe) - pagi esok tu gi Batu Dam?

Ijam - ok beresssss

Yim - ala nape? tanak abiskan N9 ke? glory of rumah minangkabau (hati panas Malaysia Pavilion tak abis lagi)... Putrajaya dah pasang candu...

Ian - mesti ramai punya. start what time?
Che said…
batu dam ka? x dapat lah bro.. maid takde, susah sket nak join morning run nih..

tp nak join this saturday's lsd. (buat mana larat @ berhenti bila rasa nak muntah) :P 9pm la for everyone.. and lari in group la.. jgn biar sape2 lari sorang2.. susah nanti bila head-count :)

p/s : korang tak takut ke lalu gelap2 blkng PICC tu? hehe... seram oo...
IJAM said…
Kash dah bagi warning hari tu dia lari kat blkg PICC tu ada bau wangi, gerun jugak tu..

Pukul 9? belasah je..sapa lambat join je la bukan ada medal pun..huah, huah..
lari2 anak - 10km
lari boleh tahan -20km
lari sampai lidah terjelir -30km
lari sampai pengsan - 40km
lari extreme sampai koma - 84km
dgn tak segan silunya, pls text me : 012-9108244
Anonymous said…
「不可能」這個字詞,在聰明人的字典中是找不到的。......................................................
ziff71 said…
ok guys. Insyaallah will be there in time to start by 9 pm. Distance target 20k tp kalau King Mambo buat 40k, aku up jugak aku punya mileage to 25k, fair and square kan..hehehehe.

Popular Posts