Runner's Blog Baru!

Dett's shiny new blog! Check it out! 


Finally, the birth of a runner's blog. Pondok ni tempat tunggu dusun durian nih!

Comments

IJAM said…
tak boleh comment pun...mcm buat cepat2 je
..::EnAikAY::.. said…
Mari kita seerrraaaaannnnggggg!!!!
Haza said…
Belum ada post daaa....Dett tengah amek mood, Diket kat sebelah tengah bagi ilham!

Lepas ni sapa lak kena ada blog?
Yimster said…
eh mana postnya? tak leh koment plak!!!
amsyah said…
belum ada post lagi... member tengah buat karangan for his first report tuh...

lepas ni? hmmm, yang dok komen tapi takde blog is KA lah kot :D
RaYzeef said…
kasi cepat la Dett..ramai nak jadi No#1 komentar nih...
IJAM said…
yelah, KA, lepas tu nizam, azmar yg aku tau la..
bagi meriah satu kampung..
ziff71 said…
Aku dah jadi follower blog Det. Nak race saper yg dpt jadi numero uno hehehe.
ian yusof said…
dett, my number is 012-2002239 ... call me before you click the POST button. Thanks mate.
amsyah said…
Ijam - Dett nak cop alamat tuuuu

Nik & Haza - dia tengah buat karangan :) mesti nak merapu

ziff - aku rasa dia tengah register jadi follower kau jugak tuh

Ian - weeiiiii... ni dah advance dah nih

Popular Posts