LSD (Ramadhan) No. 2 Calling

I am planning a short LSD this week, hopefully as follows;

Date : 27 August 2010 - Friday (hooray for the holiday!)
Where : Putrajaya Loop
RV : Palace of Justice, the Boulevard
RV Time : 9.45 p.m.
Seret Time : 10.00 p.m.
Distance : I only have a 16k on my plate - will do 2x PoJ/PICC loops, and 1x PoJ/PMO loop


Please bring your own hydration and fuel. I will bring extra dates.

There is also a call for a TT/sahur by McIjam (tbc). Regardless, a simple TT is possible.

Comments

June Malik said…
yang di tunggu, invitation to lari (i still cannot run) and invitation for sahur/TT, ini boleh , insyaallah :)
KOOKY KASH said…
Would love to but cant make it.
Yimster said…
yay sy mesti pileh :) but will be biking with the geng and will join the tt thereafter
Faisal said…
GO SYAH GO! And the rest too.

I am very the jealous.

Not!

:P

p/s: Why is Friday a holiday for you guys?
Khairul said…
Aku cuba hadir....part sahur tu yg best tu :)
Diket said…
Happy running bro. Will be riding with the geng rempits :)
shuklazim said…
apa barang 16k bai, kena increase mileage ni.

jumpa disana, jangan lupa bawak bike.
amsyah said…
June - si Ijam gian nak makan roti canai telur tampal... location?

Kash - s'kay... we'll round up after raya pulak

Yim - sure, we calling calling lah. Pukul berapa geng rempit habis rempit Superman?

Mech - Friday cuti Nuzul Quran kan?

KA - hah mesti! nnt aku update location of TT once McIjam dah konpem

Diket - ok no problem... Powermeng dah dekat tuh, letihan kena lebih sikit
amsyah said…
Shuk - 16k run cukup lah, simpan kaki nak ride nih hahah
taper dulu... lepas raya POR si Ian banyak pompompom!

Bike? nantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
IJAM said…
Hah, gelak aku syuk suruh kau bawak bike..ha, ha..
Ok, Run POJ aku set je..sahur lepas tu, tak kisah kat mana2...dlm fikiran aku yg berserabut ni, cuma kat persint 8, on the way pegi hospital putrajaya dgn bomba tu...kat situ ada roti john baik punya...
nanti aku ajak lagi member aku yg pakai kasut croc tu..
Tapi aku ikut korang jugaklah mana senang nak teh tarik (TT) kat mana2..wohooo...
Zaki said…
Aku cuba hadir.... part sahur tu yg best tu :)Eh! Ter'echo KA pulak.. :)
Faisal said…
Wah best sey Nuzul Quran ada holiday.

We don't have such things here.
ziff71 said…
Cantek, lama x kumpul dgn geng RBUs. Aku cadangn nak pergi merempit dgn Diket dulu (dia org yg merempit, aku kayuh snail pace ajer). Aku rasa kita org habis dlm kul 12.30 kot, kalau korang layan 16k, korang start lewat sikit pun x per, takut nanti tunggu lama plak
June Malik said…
nanti konpom time, since me not running or biking, tak mau tunggu sorang2 jer kat situ .. kot2 ada orang silap pandang nak kidnap ke hahahahha
IJAM said…
ziff kayuh la pulak skrg : aku tak tau nak buat sampai 16k ke tak (walaupun apa barang 16km)..buat setakat termampu (mcm buat terawikh).
Tapi ziff, kalau tengok aku takde, maksudnya aku dah pegi dulu pekena teh tarik la tu. nanti aku sms kau

Kak june : kehadiran tu penting, makan pun penting...tapi..those who attended LSD that night also opt for sahur session after that..
kena datang jugak..tempat persint 8 tu ok tak? roti john, roti john..telur lebih..
IJAM said…
zaki & KA korang mesti datang!!
deo said…
Have fun everybody! Tak boleh join, balik kampung, cuti panjang sampai merdeka!
Zack Yui said…
Zaki mana? Huhu
ziff71 said…
Ijam, aku tahu kau mmg termampu buat solat sunat terawikh 20 rakaat, campur 3 rakaat solat witir hehehe
amsyah said…
Ijam - Precinct 8 Double Trouble settt! Pukul 12.30 - 1 pagi lah kalau cam tu, biar geng rempit habis kayuh sekali. Kau sms semua orang okeh?

Zaki - kitorang rindu nak tengok betis gebu kau tuh... jom ah

Mech - takpe lah, orang tak keje macam2 cuti ada ehehheheheh

Ziff - ok set. 12.30 malam - 1 pagi kat Double Trouble lah. kita calling2 okeh! tapi datang mesti kena pakai full bike outfit okeh! bagi Ijam semangat neli beskal hahahaha

KJ - okeh, time set at 12.30pm, we should finish our runs and bleh start melepak lah.. gimme a call 0123117028 ok. you know the place?
amsyah said…
Deo - mak aii... lama bertapa :)

Zack - bila kau tukar nama nih?
IJAM said…
Zack Yui? ni kenapa pulak tukar nama ni? ala..dah tak best nak panggil kau budak library.
apa motif zack yui ni...mcm nama cina je..

ha, kena call amsyah, bagi dia tak boleh concentrate lari dia tu..ha, ha...
nak rendezvous kat tempat gelap ke terang ni..muahaha..
amsyah said…
Zaki nak merampas takhta amoi kau tu Ijam... kau kena berhati hati :D

RV tempat gelap kat mana? aku ni dah la itam, nnt diorang tak jumpa pulak nih
Zack Yui said…
Bro, tu nama main boling dolu2... nak bagi keliru pihak lawan.. haha
..::EnAikAY::.. said…
This looks more like an invitation for a TT/sahur session, rather than LSD run...

Both ways.. I'll be on the bus lah on Friday night. U guys enjoy!
June Malik said…
tak tau tempat, but i will be there kat poj tu and pergi with u guys lah, will be there before 1230 .. nik and jaja ada tak? ke i sorang jer mak dara? ahahh
amsyah said…
Zaki - mesti power... bila nak test main lagi?

Nik - kau naik bas pukul berapa bai? seingat aku dulu, pukul 10 mlm aku dah sampai pudu dah...

KJ - please feel free to give a shout... lagi ramai lagi meriah :D

Popular Posts