Dear Friends...

I have a proposition.

OK, I have a sort of a confession. 
I have yet to visit baby Aryan, the son of our famous Corporate Athlete personal trainer and dear friend. The present is collecting dust next to my swimming gears :D.

So, who would like to join me (and family) to go and visit the future athlete and world-class champion? 

We'll go to his house, get him to whip something from his cook book, tour the new shining gym, and mandi-manda bersama-sama in the pool (perhaps free swim corrections by the man himself?). Sounds like we-win-almost-everything situation? Yezzaaa...

hahahaha...

I am planning to visit them the weekend after TNF when everybody is settled with Desaru etc. But this is just a proposal, way past Raya period when we are all super busy driving like Mika Hakinnen on overdrive. The targeted date is 17 October 2010, around tea time (I know the morning before, Nik and Diket will be climbing Nuang back-to-back in preparation for Genting Trailblazer).

Let me know. And don't forget your trunks :)

Comments

..::EnAikAY::.. said…
Ooooo... lu lambung gua dgn partner gua ye.
Siap la lu...
Shakhir... let's roll (cewah, mcm Autobots pulak)

Yeah, u guys should go visit Ian (and force him to cook something special). Coney dogs perhaps?

Ian, make sure they pay the "toll" before entering your private studio.
June Malik said…
i am all for it .. i saw baby aaryan when he was 2 days old, now sure dah boleh gelak kehkeh .. i love babies :) kita buat potluck?
ziff71 said…
Setuju! Nak join sekali.
IJAM said…
nik : corney dog nanti dpt sabtu ni...
suruh dia masak lain la...suruh masak benda pelik sikit...

Syah : bukan ke 17 tu ada Mizuno wave run?...adakah anda enggak masuk?...

Aku setakat ni no hal punya, kalau jadi aku terpaksa kensel meeting dgn najib la cakap aku ada swimming class hari tu...hua, hua
Che said…
17 oct sounds ok. feel guilty gak nih. mizuno pagi kan.. kite g tea time la Mc Ijam..

private studio masuk free ka? kalu free kita singgah lama sket :P

err, i'll skip the pool. and get shaki to join us too. his house is nearby.
Che said…
A Q - tak tahu pun pasal 16th Oct punye trail run? boleh join ka?
RaYzeef said…
17 oct clash dgn mizuno run tu...aisey man kalu tidak boleh "serang" coney dog...

Nik mana nik? mana ko punya repot da? penat aku lambung dlm FB..he he
amsyah said…
Nik - let's roll (down the hills?) ahahahaha

KJ - you went to the hospital ka? you nak masak apa nnt? bawak nasi kandaq liyaqat ka?

ziff - ok, banyak cerita pasal lawyer wa nak tanya lu nih - karier panassss!
amsyah said…
Ijam - more like a horny dog for you hahahahahah. dia terer buat bruscetta, bruscetta, bruscetta...

eh mizuno pagi, lepas tu kau kena reload kan... kita melawat petang lah, minum kopi, bersembang mengumpat segala... kau punya meeting ngan najib tu buat kat rumah Ian sekali :D

Che - on! can you ring Shaqi jugak?
psstt... ari tu diorang treneng trail tu, secret je... kenot join :D diorang ada rahsia secret, agenda nak menang Trailblazer

Ray - kita serang petang daa. Nik sibuk treneng Desaru, tak sempat tulis report pulak. Alih2 keluar report 5-in-1
Zack Yui said…
Jauh lagi, kalau takde apa2 I'll be there. Bila lagi nak korek rahsia avatar & partner.
Khairul said…
I think I can make it. After Mizuno la. Makan dan bermandi-manda. Yahoo!
tolldoll said…
syah: count me in. i would love to see the baby plus i could take my long awaited cookbook from the author himself.

please confirm!
gerbera said…
Oh..sungguh seronok. Tapi saya tak boleh ikut serta. Mahu merenjis2 pengantin di JB
Che said…
Will do that. besides, we really want an update bout him kan? rindu lah kat dia.. chewahh.. :P

Oh.. secret training.. tak kira, nak join jugak :P
June Malik said…
will bring my kari anak mami :)
Diket said…
17-Oct should be ok. Yep, right after our back-to-back Nuang. The next weekend, 23-24 Oct we'll be in Kinabalu Climbathon...our tapering for Trailblazer. Nik, what time is your flight JB-KK?

Muahaha! Dah alang-alang lambung bior jet lag terus :D
..::EnAikAY::.. said…
Shakhir,
Ye betul betul.
Kalau nak tambah jet lag lagi, minggu depan kita pegi trail run geli2 100km TNF sambil tengok diorang race... amacam?

Hahaha.. kalau bab jet lag ni, aku mmg terer.
Diket said…
Bukan ke TNF100 nanti kita volunteer jadi photog diorang? How's your dslr with supersonic zoom lense panjang 3 kaki? Ready for combat?
..::EnAikAY::.. said…
Uish.. lens 3 kaki tu pendek bro. Wa angkut Hubble telescope laa, gambar lagi terang.
amsyah said…
Zack - pejam celik pejam celik, dah sampai Powerman... kau jaga2 - tak lama dah tu

KA - mesti... carbo loading yeahooooooooo... tapikan, empunya badan tak confirm lagi pun hahahha

Nadia - nnt will sms ok...
amsyah said…
gerb - bila nak direnjis pulak hahahah... takpa, Ian plan lagi ramai anak tuh, no worry lah :D

Che - rindu teammate ye... ke dia secret treneng - sekali gegar trailblazer

KJ - kari anak mami kepala ikan ka? rempah giling sendiri :D
amsyah said…
Diket - bukan ke kau peak masa Miri Tri on 30th? baik-baik, MAS sekarang pun banyak jugak delay, bukan AirAsia je... kang tak sempat pegi Genting.

err, from Kinabalu ke Miri, kau lari trail jugak ke? jangan lupa bawak kasut spare :)

Alah Nik, kau bukan geli-geli kat TNF, sekali nnt ada kat dalam kandang sesama aku ngan awek lain... kau berpaling tadah ngan Shakhir kan... Shakhir yg kena pegang kau punya Hubble telescope nnt hahhahahaah
Wah.... Kirim salam pada abang corporate athlete ya hehe
June Malik said…
uish tak laratlah, rempah babas hehe but insyaallah kaw kaw kari ! err kita beriya2 nak pegi ni tuan punya diri dah tau ke? hahahahah

Popular Posts