LSD (Ramadhan) No.3 Calling

The final Ramadhan night LSD. 


Date : 03 September 2010 - Friday 
Where : Putrajaya Loop
RV : Palace of Justice, the Boulevard
RV Time : 9.45 p.m.
Seret Time : 10.00 p.m.
Distance : I have a 24k on my plate - but please feel free to customise your own extra distances


Cuba teka, sapa yang pakai vest hijau tu?
Orang Asli mana?

With the many err... ehem... interesting past stories from our younger years circulating in the many blogs, I would be grateful to run with friends :D.

The modus operandi remains the same - run, and TT post run. Targeted to finish by 01:00 hour.

baju Amy cam vest Haadyai Marathon je? Ada pink-pink sikit :D

Please bring your own hydration and fuel, dress sensibly and be watchful on iftar meals.

Nope - not for me as I cannot eat post run. This one is for Ijam!
hah! lepas tu bila nak try ni pulak?

Comments

Anonymous said…
Go go go!

Hantu takda lah Friday night ni.

So jangan takut.

:P
Yimster said…
So who's the lady in green tuh? Cant make it out. You must have bionic eyes besides bionic legs!
..::EnAikAY::.. said…
Fewweeeiiiitttttt....!!!!

(tak tau nak komen apa... tapi gambar sekeping roti canai itu telah menggugat kesabaran wa yg tak bangun sahur pagi tadi...)
IJAM said…
aku pun tak bangun sahur secara proper pagi tadi, sempat teguk air milo je, tu pun belas kasihan bini.
Dah terliur tengok roti canai tu...huhu...
Gua set je LSD ni....
RaYzeef said…
vest ijau tu adalah ijam..he he

hey mate did u get the Big Mac for Iftar's craving yesterday? we want big juicy burger photo in next entry..he he
ziff71 said…
enjoy the run geng. Would not be available for both the run or ride this friday nite.
Diket said…
Mohon maaf bro, tak dapat join LSD. Sepeti biasa, maybe aku join group kayuhan. Thanks. Hopefully lepas raya ada LSD Bukit Aman :)
Zack Yui said…
Saya musti piley! Ray dah pesan gantung my wallet kat leher... huhu
June Malik said…
vest hijau, susah nak tau laaa ..ayoyo i need new reading glasses :) me got buka puasa with chap ayam gang, u all ada sahur tak? if ada sahur insyaallah boleh join ..
IJAM said…
ada la, dah terlanjur lari tu, perut mesti lapar punya...
amsyah said…
Mech - ye ke? tapi kalau bulu tengkuk naik, apa tuh?

Ijam - kita perlukan Joe dan lagu Engelbert Humperdink dia :D

Ray - yes - BigMac for iftar... lepas gian waa

Ziff - no problem... kau nyanyi Kenang Daku Dalam Doamu je okeh :)

Diket - no sweat bro... thanks for the Friday night ride, the runs are more manageable and fun! Lepas raya Bukit Aman will resume like usual

Zack - meh sini aku pegang wallet kau ngan duit2nye sekali... buleh belanja minum kopi lepas LSD :)

KJ - sahur makan macam biasa lepas run... jomjomjom kalau you cn manage
Anonymous said…
Apa kata gi cukur bulu tengkuk tu.

Lol!
ian yusof said…
sounds like a good plan, but mileage wise hhmmmmm ....
Che said…
game on! see u tonite! :) cam biasa, lari ikut my own milage target.. haha. a.k.a ikut rajin
amsyah said…
Mech - now that's an idea :D

Ian - tak cukup ka? you continue and we wait at mamak's ehehhe

Che - okeh, buleh... janji bersenam kan :D
Anonymous said…
Salam Aidilfitri Syah!

Ambil gambar suasana kampung banyak2. Saya nak tengok.

:)

Popular Posts