Morning Glories

It's the end of November, breaching into December 2010. So fast, one. I woke up this morning, and (in my head) clapped, and told myself this will be off to a great week. Eventually (I hope), this will lead to the start of a great 2011 ahead.

We had our quiet 7th anniversary lunch yesterday, me and wifey, sans the kids - enjoying our lazy hours not thinking about dishes, diapers, sand arts, nail polish etc, and I managed a proposal for my physical activities for 2011. Apart from the customary runs; diving trips, Kinabalu II and possibly a multiple event were approved by the Finance Minister. I have to, however, limit all extra travels from February - July 2011 to facilitate for professional exams. 

It's good to set eyes on achievable somethings. Running a marathon taught me that.

Comments

Che said…
all the best then :) 7 years is something. Wish you many more happy years to come, hingga akhir hayat, insya allah..
me or you said…
7 years bro... gua baru 7 weeks.. kena mintak tips dari tok guru nih :)
ziff71 said…
happy anniversary and congrats for the approval obtained from the finance minister :D Aku proposal paper tu x buat lagik, minta ad-hoc approval jer kot nanti hahahaha
tsar said…
Congrats! And for more to come. InsyaAllah & aminnn

Cukup tak budget utk pengiring sekali? Hehehe
amsyah said…
Kash - :D

Che - insyaAllah...

Meor - kalau nak tips, kena mintak ngan Diket, dia lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tok guru. nak lagi tok guru? mintak ngan Shuk auuuuuuuuu

Ziff - Aku punya Finance Minister agak tegas dna tegar pasal bajet banyak kena potong. Kau takpelah bajet ad-hoc banyak ahaks!...

Zarin - amin amin amin (amin bab yang pegi lari2 tu sekali...), bajet pengiring untuk Menteri Kewangan ngan dayang2 mesti ada, kalau tak hampeh bajet aku kena potong hehehh

Shaqi - tq
Zack Yui said…
Aiseh! Terlewat nak wish. Tapi takpe: Happy anniversary bro! Approval boleh 'kecek' next time, not to worry! :P
IJAM said…
masyuukkk...mesti tough dari TNF exam tuh...
June Malik said…
Happy Anniversary :) and all the best for 2011!!
..::EnAikAY::.. said…
We will wait to welcome both u and shakhir into our triathletes club in 2011.

Weekend ni ada sesi geli-geli tak?
shuklazim said…
happy anniversary bro! kitorang punya 7th was sooooooooooo long ago.

budget untuk basikal jangan lupa mintak approval.
amsyah said…
Zack - approval kena cepat, kasi kautim satu tahun, lepas tu rilek. nnt dia kecek aku pegi jalan pulak :)

Ijam - mmg tough. kau buat Ultra 100 pun tak se-tough exam tuh

KJ - thanks. 2011 datang melanda
amsyah said…
Nik - huh seram! bila nak open water ni cikgu?

setiap wiken sesi geligeli tak penah miss, kalu miss, miss lah gua nak makan nasi lemak

Dato Shuk - baru lepas 17th? :D. Bajet utk beskal - Menteri kata kena buat fundraising sendiri. aduh...

Popular Posts