*muahhs!*



New girlfriend.

Went out for our first date yesterday, and wow!

We need lots of hot dates, before our first outing in Kota Singa, 4 weeks ahead. 


(pic cilok-ed from Rozmy's)

Comments

deo said…
Fuhhh sure melayang-layang nanti berlari macam ghost.....
Khairul said…
Jadi "Ghost" la hang lepas ni. Haha. Good choice I think. Whatever it is, don't get the Glycerin 8. Di-ban oleh aku dan Doc.
You'll love Brooks!
~Sasha Farina~ said…
cheewahhh! kasut baru for SCSM!! :))
Yimster said…
Dont forget to use rubber ya and .... RUB HER!
tsar said…
tak jadi join LSD lah. takuuttt ngan hantu. dah tu, gerenti kena tinggal punya lah :D
June Malik said…
wow, memang cun makwe baru ni .. cukup hot hehe
..::EnAikAY::.. said…
Patutla berdesup pace 4:13min/km
Keep it up bro! You definitely can go much faster.
ian yusof said…
fuyooo ... *cabutss*
Diket said…
Petang ni boleh lari sampai ke malam. Malam Jumaat kelewon!
IJAM said…
ha...ni mesti tidur dgn girlfriend baru ni...he, he..
Zack Yui said…
Seriau bergurlpren ngan hantu... sesuai lari malam nih..
amsyah said…
JJ - :D, jangan usik camtu, my awek dah blushing hahah

Deo - uh simpang... kat atas takde time mat, nnt aku DQ pulak

KA - initial run memang best... thought of glycerin, nasib baik takde saiz. berapa banyak komisen kau dapat ni :P
amsyah said…
Sasha - mintak2 dah sempat break her :P

Yim - hahahaha, I'm going to pound her oopps!

Zarin - I think I am the least of your worry. You have a speedster with a 40mins 10k PR running, man! Aku pun seram sejuk

KJ - makwe baru, nampak awan mendung siki terus bawak balik, takut basah :P
amsyah said…
Nik - cerita DM tu kisah peribadi, jangan campur aduk ye... tu rahsia di lubuk lain, kita simpan buat budu

Ian - time to change your adidas too...

Diket - malam Jumaat jangan bang, silap aku bawak masuk tido hahaha (*kinky*)

Ijam - eseymen, komen aku dah kena tapis dalam kepala lah... bahaya

Zack - seriau? ni nak teman buat lari Ultra tengah malam ni, hantu lain tak berani kacau :D. mintak2 LSD malam di PICC berlangsung dengan lancar
ziff71 said…
bagus ler kau lambong....kalau x dpt laju cam kau, dpt kasut sama pun dah bangga hehehe
dannie chOOng said…
just notice the shoe tagline is - RUN WITH THe GHOST ??!! takut lor...

Popular Posts