What's the Story, Morning Glory?

Lactic acid build-up in my brain!


Work has re-defined stress to an all time high, and I hate the constant supply of maruku in the office!

Comments

IJAM said…
ni apehal muruku ni? muruku pening kepala, banyak minyak tu...
..::EnAikAY::.. said…
Jgn sampai overdose maruku bro, not good for your 'sully'.
KOOKY KASH said…
pendek sangat blog hari ni. busy makan ka? hehe.

I think I know why. you are having marathon withdrawal symptoms ni. hehe
June Malik said…
yeah i agree with kash , marathon withdrawal symptoms definitely lol .. tapi makan muruku ok kot? nanti jadi kurus2 macam the muruku jugak ehhe
Zack Yui said…
Grab you Ghost bro, they'll show you the way... chewah!
RaYzeef said…
ijam pakai ghost dah buat PB..lepas ni ziff pulak, lepas tu shahsully kat SD100 :)
amsyah said…
Nik - wa miss OD n the Sully lah. mana ni, mana ni?

Kash & KJ - betul ke marathon withdrawal? patut lah rasa pelik semacam. Hati pun gundah gulana nak pick 2011 races.
amsyah said…
Zack - wa punya Ghost berantu, wa takut nak bawak pakai, suma awek lari...

Ray - kau jangan lambung aku camtu, SD100 tu tak tercapai oleh ku, hanya geng2 Subang je mampu buat 34k malam Selasa... nnt wife aku dok buat nasi lemak je malam2 hehehe

Hanchik - jomjomjom... kau swim kat mana? nak join ah

Popular Posts