New Year's Dream Trail 2011

Christmas and New Year weekends - book-ended and somehow quiet, does not calm my throbbing heart. Berdebar-debar. Macam orang bercinta - makan tak kenyang, minum keluar tepi bibir... 

Macam orang angau... 




But, remember the fantasy ride above?

And especially to those planning a big BBQ feast at our celebrity UltraMarathoner that evening, feel free to join this maintenance trail run;

Where : FRIM 
RV : Carpark, near cafe/mosque
When : Saturday - 01.01.11
Meet time : before 7 a.m.
Roll-out : 7 a.m. (we try our level best)
Distance : 15km

The Sunday LSD from Bukit Aman - Hartamas - Double Hill - Bukit Aman is still on.

Comments

IJAM said…
pembuka tirai...
Diket said…
Pembuka tirai trail tirana 2011. Happy new year datuk!
Julin Julai said…
I'm in awe with you guys. Doing LSD just for the heck of it. Puh. Tabekk
RaYzeef said…
wahhhh best nyer..den tak dapek join!

Petang ada letihan olahraga dengan Team RBU bersama coach KR :(
KOOKY KASH said…
hey syah, do a kiara-bt aman-kiara in sunday lah. hehehe.
amsyah said…
Ijam/Diket - wayang dah nak start.

Doc - alaa... 20k tu distance je, but you have the speed :D

Ray - anda pasti? tak menyesal? ada banyak bunga ni... anda pasti?

Kash - I don't mind Kiara - Hartamas tapi mmg tak sempatlah nak ke Bukit Aman etc on Sunday :). Kita diskas lagi over ribs :)
ziff71 said…
leleh gak tgk dream trail tu tapi sayang x dpt join, banyak aktiviti jemputan kenduri kahwin sabtu ni.
Ms Road Runner said…
see you this sat! ;)
amsyah said…
ok ziff - nanti kita gi perang lagi. Ni semua kejar date 1.1.11 nih

Nana - yezza
me or you said…
man i have to get a pair of shoes soon. very tempting la this trail.
..::EnAikAY::.. said…
Kalau dah tahap minum pun tangkap leleh keluar tepi bibir... ini bukan angau je ni. Ni dah sengau!

Dasat!
P/s: kirim salam sama itu pacat2 di FRIM!
I've donated my blood last week.. so this week aku kena rehat. nanti kalau aku tak cukup darah marabahaya woo.. boleh matikudasai.

Msg to meor: no need trail shoes for FRIM lah bro... u can enjoy FRIM's trail even with normal road dunning shoes. trust me.

Popular Posts