Tawaran Hebat! Mari, Mari!


Here's calling for a final LSD before SCKLM'10!


This should not be a desperate attempt to complete whatever missed mileages, but a simple leg, jaw and stomach exercise not for the faint-hearted. Calling all RBUs, GKLs, FMVs, GBSs, etc etc etc etc... and feel free to bring other friends (jangan malu-malu...)

The menu (proposed) is;

When : Saturday, 19 June 2010
RV: Bukit Aman carpark (near gerai meehun sup)
RV Time : 6.00 a.m. +
Golek Time : 6.30 a.m.
Proposed Distance : 20km
Route : Bukit Aman - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Duta - Bukit Aman (you could customise for a shorter 10km route with a Jalan Duta U-turn, or longer 30km route to Kiara)

As usual, BYOH (bring your own hydration) and food, and not forgetting some plaster for the ears.

Note : karipap sardins post run are welcomed!

Comments

IJAM said…
why plaster for the ears? mcm ada something je..
RaYzeef said…
saya mesti piley :)

ijam kalu ade aweks dia mesti mau join ini LSD..hu hu
Julin Julai said…
haha..what happened to tapering? or tapir suda masuk zoo?
Diket said…
Pergh! Raja POCO-POCO sudah kasi keluar perutusan, sini raja ikan pun mau bertitah eh? Mantap. InsyaAllah jumpa sana.
..::EnAikAY::.. said…
Good. My jaw and stomach are seriously under trained.

Ian lost to Ijam again? :)

Eh, where's Yim ah?
amsyah said…
Ijam - lambung, telinga mesti berdarah... :)

Ray - Ijam nak ada amoi dulu heheheh. Ray, malam tu jangan layan World Cup, nnt tak bangun

Doc - Tapir masuk hutan... nnt jumpa bila masuk trail bulan depan hahaha. diorang ni, taper dah takde makna

Diket - tu lah, nak teman kau buat 32k hahahah

Nik - yes, where is Yim?
ziff71 said…
aku sampai Jln Duta, nak u-turn, mahu kasi repeat itu Double Hill...(gempaq dlm ni ajer hehe)

Yim aku rasa secret training kat Damai Laut
IJAM said…
ziff : ada kat sini jugak?...
selamat menjalani latihan lsd maut korang...
pagi kerja, petang ada photoshoot sampai malam, esok paginya treasure hunt sampai petang..penat gila this week...

Popular Posts