Wake Up, myself!

On the 7th weekend from now, SCSM'10 beckons. At the rate work is going, it'll knock on my face very soon.

Are you ready?

Should peak in 3 or 4 weeks time yeah? Who is planning a 33k run somewhere mid November, please let me know. I is the seram already.

Chasing the rainclouds (or bola golf) soon?

oh, happy weekend, everyone. Let's go out and play!

Comments

..::EnAikAY::.. said…
I thought u already peaked with 50km last saturday?
U r going for another peak is it?
Speedy Gonsyahlez mmg power. Ni mesti target sub 4hr marathon ni.
Saya sokong!
P/s: i'm not registered for SCSM.. but i don't mind joining u as a sparring partner.
P/s: Weekend ni nak belasah LSD berapa puluh kilometrico?
amsyah said…
Nik - Sundown 84 dah dipirate, inikan pula 42... petai celah gigi pun is an overstatement... sub4 tu lu punya target, wa target to finish je khkahkahkah

ahad ni belasah sampai simpang je... nak bakar makanan masa rumah Ian besok
Yimster said…
I am doing a 42km 21 Nov hahaha. Mampos aku!
amsyah said…
Yim - mana ada mampos... good time to peak lol... baru boleh PB, not-so-virgin marathoner heheh
..::EnAikAY::.. said…
I have to say that when i say 'sparring partner', it means only for training (saya teman awak buat lsd la), not during racing.
Lanun dah masuk penjara.. no more pirating
(but.. we never know.. hihi)
ziff71 said…
mak oit, u all TNF warriors apa mahu risau, wa la yg kene risau....ayoyooooooo!!!!!
ziff71 said…
syah, we target 33k 20th or 21st Nov. The weeken before kene pergi manjung...padan muka aku ngada2 klik pawermang
amsyah said…
Nik - I'll take whatever you say, until aku tunggu selama 4 jam kat Adidas Novena lagi, then we'll see LOL. Thanks to waiting for you, we busted our Visa oredi hahaha

ziff - eh - powermeng tu kira dah peak dah tu, lari dah 21k, kayuh kira x3 daa... jangan lpa pakai stokin biru :P
KOOKY KASH said…
ziff, you lari SCSM juga ka?

All the best with your training boys!
Nik, if you want to run, I find a bib for you (maybe ada orang nak jual ka). But no need to run with me this time lah. :)
amsyah said…
Kash - Nik mesti gatal nak break his PB tuh, dia dah tulis dalam Bridget Jones Diary dia :). On behalf of Nik, tolong cari kan ye. We all need warm laughters in the chilly morning before we start :D
June Malik said…
syah, you tak train pun you can finish the scsm macam tu ajelah .. heheeh .. orang yang seram see ur training schedule lol .. nik dah berhenti pirate? ish boleh main resign2 ke???
Julin Julai said…
saya buat 42k mid-ish Nov. nak join? marey..
amsyah said…
K.June - nampak gaya, since I'll be wearing another name, I have to be faster to ensure dapat finisher's tee hahaha Nik tak resign, dia pirate ikut kontrak. ada offer, dia sambut... pirate, mana boleh kata no tu treasure :D

Doc - nampaknya sapa tak masuk Penang Bridge will be severely disadvantaged hahah. ada dapat claim mileage ka?
Diket said…
Syah, mid-Nov powermeng. Peak terus kat SCSM je la :D
IJAM said…
betul cakap nik, hari tu baru je 50km gedegang kat singapore. kasi henjut la Std Chartered Singapore tu...sebelum tu, kita belasah penang bridge 42km dulu...yahooo....!!!
apa tunggu mid november nak buat 33km, petang ni jugak lepas rumah ian, kasi belasah 20km...he, he..
amsyah said…
Diket - mana ada Hal Higdon ajar camtu, Dean Karnazes pun larang

Ijam - ko ni, main henjut je... penang tu lu kena buat biathlon bai, renang2 ke seberang.
petang nik takleh la bai, boleh muntah aku kalau panjat bukit jalil
Sharif John said…
Yeah!!! Keep moving forward!!!
Dancing Ciken said…
kenapa semua orang cakap ayat 42k je ni (mental dah). yelah i will do it next year, SCSM a bit too far for me

Popular Posts