Brick Building

Holidays!

Singapore Biathlon  is 2 weekends away! I am planning to do a brick session as follows;

Date : 05 February 2011
RV Time : 8:30 a.m. at PADE, Shah Alam (knowing PADE, the queue will be long)
Swim Start Time : 9:00 a.m. (to pay entrance fee of RM3.50)
Swim Distance : 1500m max, feel free to customise
T1 : own car at carpark
Run Start Time : estimated 9:45 a.m. (very hot ooo!)
Run Distance : 5k only (PADE - Stadium Shah Alam - Water Station #1 @ Ziff's house (ni tak rasmi ye...) - Stadium - PADE)

Please bring your own goggles, swim caps, hydration etc.

Jom, jom, jom...

Comments

KOOKY KASH said…
T1 tu ada time limit tak? Hehe.
We'll swim in the indoor pool, kan?
amsyah said…
Kash - hahaha, mesti beria nampak lari from the pool straight to the carpark...

Indoor, closed pool, yes :D
deo said…
aku join lari je ye? hihihi
amsyah said…
deo - boleh, tapi kene start lari jam 9.00 jugak lah :D
Dancing Ciken said…
kak pah angkat tangan! saya musti piley!
IJAM said…
aduh, 1500m? power siut...!!! eh, pool yg dalam tu bukak ke? kalau setakat pool banyak pelampung tu..apa barang..
ziff71 said…
WS boleh disediakan, kat dlm rumah pun boley hehehe. Fuhhh, 1.5km swimming in 30 mins!!!! Aku sah jadi pak pacak jaga timing korang jer
Jamie Pang said…
Nice race, nice pool and pool "adornments"! I must try the ice cream!
Jamie Pang said…
What lah I commented on the wrong post!

Popular Posts